Tudnátok ajánlani valami könyvet, amiből tanulhatnák informatikai dolgokról?
Sajnos ez a kérdés nagyon nem sikerült jól, kicsit pontosíts, hogy miről szeretnél tanulni.
Az orvosi analógiája ennek a kérdésnek:
Tudnátok ajánlani valami könyvet, amiből tanulhatnék gyógyításról?
Persze, mi érdekel, természet gyógyászat, modern orvos tudomány, emberek, állatok?
A leírás alapján pedig már valamennyit valahonnan tudsz, de mi az amit tudsz?
Mi érdekel, általánosságok, kvázi a emelt érettségi anyag?
Annak idején én ezt olvastam, az érettségihez jó volt, de a tartalmára már nem emlékszem nagyon, de mostanra elég régi (10 év informatikában nagyon sok idő): [link]
Programozás, hálózatok, egyéb?
Ha programozás, melyik nyelv? Ez pl szerintem egy egész jó c++ könyv, lehet ma már van jobb is, de annak idején ebből sikerült megtanulnom a dolgokat:
Manapság mondjuk már inkább valami web közelibb programozási/script nyelvet ajánlanék, de azokat én már nem könyvekből szedtem össze. De a c++ egy egész jó alap tud lenni azokhoz is.
Hálózatokból annak idején ez volt a biblia, nem biztos, hogy a legolvasmányosabb, de majdnem minden benne volt, ami nekünk kellett az egyetemen a témakörben:
Persze itt is lehet specializálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!