Valaki érettségivel és tanáccsal lenne szíves segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval; 11.-Ben meglett az előrehozott emelt szintű angol érettségim. 80%-os lett összesítésben. Most 12.-Ben az Infofaktos tanárom közölte,hogy az info emelt nehéz nagyon és ne emeltezzek hanem inkább egy erős közepét írjak. De így félek, hogy nem lesz elég pontom.... mert a többi tantárgyak olyan 80% körül lesz pl töri 75% matek 70% magyar 90% kb így számolgattam.
SZÓVAL MIBŐL ÉS MILYEN SZINTEN ERETTSEGIZZEK MÉG?
A másik; gazdasági dolgok érdekelnek de pl a BGE-n emberi erőforrások vagy marketing ilyenek 450-460 pont
TUDNÁTOK VALAMIT AJÁNLANI?
2017. szept. 6. 16:00
1/1 anonim válasza:
Megnézed, hogy mik a felvételi tárgyak. Én most nem néztem meg, de a gazdasági szakokon általában matek, töri, idegen nyelv szokott lenni, amit biztosan elfogadnak. Az egyik megoldás az, hogy két felvételi tárgyból írsz nagyon jó emelt érettségit. Másik megoldás, hogy egy jó emeltet írsz és még szerzel mellé egy felsőfokú/két középfokú nyelvvizsgát. Persze, attól is függ, hogy milyenek az év végi jegyeid illetve, hogy majd ténylegesen hogyan sikerülnek az érettségi vizsgák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!