Hova menjek tovább tanulni? Nem tudom, hova menjek tovább tanulni, nem tudom, h mit szeretnék dolgozni!
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy matekból nem vagyok valami jó, töriből sem annyira, a többivel elvagyok. Tudnátok Nekem ötleteket adni, hogy hova menjek tovább vagy, hogy mit dolgozhatnék később? Nekem komolyan fogalmam nincs! Tapasztalatokat is elfogadok meg akármit, nagyon el vagyok keseredve.2008. okt. 20. 16:13
1/6 anonim válasza:
Mehetsz például közgazdásznak, nagyon keresett szakma, biztos a megélhetésed belőle.
2/6 anonim válasza:
Ennyi adatból az ég világon semmit nem lehet eldönteni. Semmit.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló! Most Közgazdasági Szakközépbe járok. Nem lenne rossz, csak ugy hallottam nehéz bekerülni vagy bent maradni, de persze mindenhol tanulni kell.
Második válaszoló! Mit írjak még? :)
2008. okt. 20. 19:15
4/6 anonim válasza:
Vagy elmehetsz még rendszergazdának, mostanában ez is nagyon keresett állás, nagyon jól lehet keresni vele, és sok a munkahely is. Nem mellesleg nagyon megbecsülik a rendszergazdákat.
5/6 anonim válasza:
En is kozgebe jartam, de elhelyezkedni vele lehetetlen sajna. Vagy biztositas koto vagy biztositas koto...szerintem fekudj ra a nyelvekre es a kozgeddel meg 2-3 nyelvvel mar eltudsz menni nagyobb cegekhez elemzesek kesziteni, ha a kozgennel akarsz maradni.
Probalj meg kiindulni abbol, hogy mi a hobbid, vagy mi a kedvenc targyad.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!!! ha cegekhez megyek elemzeseket kesziteni, az pontosan mit jelent?
2008. okt. 21. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!