Emelt szintű biosz és kémia érettsegihez (teljesen az alapoktól) milyen könyvek, jegyzetek kellenek?
Ez tök egyén függő.
Én emelt bioszt és emelt kémiát 5 év kihagyással, közel 1 év alatt teljesen magamtól munka mellett úgy megtanultam anno, hogy felvettek az orvosira. Több, mint 10 éve.
Nem magam akarom fényezni, félreértés ne essék, csak ez egy példa.
Van aki semmi suli kieséssel, és magántanár mellett sem boldogul.
Neked kell érezni, hogy mit tudsz.
2 év az rettentő sok és bőven elég.
Villányi
Kémia összefoglaló középiskolásoknak
Czirók Ede
Így készülj a kétszintű érettségire
Biosz: panemsulis könyv, Mándics Dezsős munkafüzet és treffortos példatár
Kémia: Villányi kétszintű érettségis könyv+munkafüzet, mozaikos könyvek, ötösöm lesz kémiából
2 évig jártam faktra, de nem vettem komolyan, nem tanultam rendesen. Kihagytam egy évet egyetem előtt, akkor sem vittem túlzásba a tanulást, mindkét érettségim 84% lett.
Az elsőnek abban igaza van, hogy szorgalom kérdése, mondjuk 10 éve még nem volt kötelező a két emelt
2év bőven elég felkészülni napi 3órás tanulás mellet.
Mind két tantárgyból minimum mozaikos 9-12+feladatgyűjtemény.
Kémia:Villanyi Attila:két színtű érettségi,ötösöm lesz kémiából,Bioszból Mándics Dezső :középiskolásoknak panemsuli zöld könyve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!