Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit válasszak? (bővebben lent)

Mit válasszak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egész nyáron azon gondolkoztam,hogy mi legyen az életemmel.Igaz még csak 20 éves vagyok,de teljesen kétségbe vagyok esve a jövőt illetően.Idén felvettek az egyetemre (BGE-közösségszervező humánfejlesztés szakiránnyal).Nem ez volt a cél,de ez sikerült.Tudom,hogy ez a szak önmagába kevés lesz.Most vettem fel a tárgyaimat és nagyon könnyűnek érzem mivel a fele elmélet,amit könnyen megtudok tanulni mert humán beállítottságú vagyok.A nyelvekkel is jól állok.Angolul felsőfokon németül pedig középszinten beszélek.A németet szeretném felsőfokra fejleszteni+magamtól elkezdeni a norvég nyelvet.Mivel a közösségszervező önmagába semmit nem ér szerintem ezért arra gondoltam,hogy februárba jelentkeznék egy kereskedelem és marketing FOSZK képzésre vagy közigazgatásszervezőre.Csak nem tudom eldönteni,hogy melyik érné meg jobban.Ha elvégezném a közösségszervezőt+a két szak közül valamelyiket akkor azt követően mennék emberi erőforrás tanácsadó MSC-re.Nem tudom,hogy mennyire volt érthető ahogyan én elmagyaráztam,de nagyjából erre gondoltam.A közösségszervezőt mindenképp megcsinálnám meg az emberi erőforrás MSC-t is csak nem tudom eldönteni,hogy a közösségszervező mellé melyik szakot kéne megcsinálni a két szak közül.Kereskedelem és marketing FOSZK vagy közigazgatásszervező?
2017. aug. 28. 13:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!