Melyik középsulit ajánljátok Jász-Nagykun-Szolnok megyén belül?
Figyelt kérdés
Ugyanis jövőre leszek középiskolás ès ideje lenne már dönteni.
Tehát a lényeg a jó közösség,hangulat,konfortosság❤
(Nem tudok ágazatot mondani se semmi ilyet mert ne ítéljetek el de fogalmam nincs arról,hogy mivel szeretnèk foglalkozni)
Köszi a válaszokat,a hasznosakèrt járni fog a like❤
2017. aug. 28. 01:43
2/6 A kérdező kommentje:
Most èv vègèn 4 egèsz lett az átlagom ès úgy tudom,hogy az kemèny suli😔
2017. aug. 29. 01:13
3/6 anonim válasza:
4-es átlaggal még szerintem felvesznek a karcagi Szentannai-ba. Több szak van, pl a nyelv éri meg a legjobban, ha nem tudod mivel akarsz foglalkozni/továbbtanulni. Annyi, hogy heti 5 órában tanulod az egyik nyelvet, heti 3-ban a másikat, attól függ milyen szakos vagy; angol vagy német. Én most kezdek ott. 15/l
4/6 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat,elgondolkozom a nyelven ❤
2017. aug. 29. 14:12
5/6 anonim válasza:
Verseghyhez jó felvételi eredmény kell + ha nyelvi specre mész, akkor szóbeli is van, szerintem a négyes átlag nem vészes,viszont összpontszámba számít azt hiszem. mindenesetre szerintem gondolkodj el rajta, a közösség is szuper!! 🙂 Tanárfüggő, hogy mennyire kemény négy év lesz de mindenképp szuper alapokat ad 😄 Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!