Felvettek egyetemre és koliba de rájöttem hogy egy másik karon levő szak érdekel. Hogyan mentsem a menthetőt?
Figyelt kérdés
A koli létfontosság, a szak amire felvettek pedig fizetős. Mit csináljak?2017. aug. 24. 21:13
1/11 anonim válasza:
Ne iratkozz be és próbáld meg keresztféléves felvételin a másik szakon. Karok közötti átjárhatóság viszonylag ritka (orvosi-fogorvosi-gyógyszerészetin működik, ahogy tudom).
2/11 A kérdező kommentje:
De akkor bukom a kolit, keresztfélévesen pedig csak fizetősök fognak indulni (amit kinéztem az normál felvételivel ingyenes lenne) :S
2017. aug. 24. 21:26
3/11 A kérdező kommentje:
Két teljesen különböző tudományterület szóval nemigen lehet átjelentkezni :-S
2017. aug. 24. 21:28
5/11 anonim válasza:
Ha nem iratkozol be, akkor a kolit bukod.
Szóval beiratkozol, 1 félévet kifizetsz ezen a szakon, közben olyan kurzusokat próbálsz felvenni, amik a másik szakon is elszámolhatóak. Keresztféléves felvételin átmész költségesre a másik szakra, ott kifizeted az 1 félévet. Beadod a jelentkezést a következő őszi felvételire, ugyanarra a szakra csak államira és átmész oda.
6/11 anonim válasza:
(Viszont ez sok pénz és rengeteg papírmunka)
7/11 Estádio de Felchút válasza:
Ötös, többe kerül a leves, mint a hús...
Hagyni kell a francba, oszt februárig át kell gondolni, mit akarsz. Hátha másodjára sikerülni fog...
8/11 anonim válasza:
Vagy nem iratkozol be, kihagysz egy évet, addig kimész külföldre dolgozol éa nyelvet tanulsz, jövö szeptembertöl meg az uj szakon kezdesz. Én nagyon sajnálom, hogy ez kimaradt az életemböl.
9/11 anonim válasza:
Igen, akinek létfontosság a koli, nyilván megengedheti magának, hogy külföldre menjen szerencsét próbálni.
10/11 anonim válasza:
ezt csak én nem értem? HA van pénz beiratkozásra, albérletre miért nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!