Mennyire durvák mostanában az egyetemi gólyatáborok? Holnap megyek, kicsit félek.
Az a tábórtól függ. Nálunk az ELTE botrány óta alkoholt se vehetnek hivatalosan a szervezõk...
Amúgy nem, nem szivatnak. Nem az a lényege... Persze biztos lesz egy két érdekes feladat.
Én a BGE-re járok, ami elég híres a veszett gólyatáborairól. Legalábbis csak volt, ugyanis mióta volt ez a botrány, azóta minden egyetemen visszavettek egy kicsit. Amúgy nem nevezném durvának, igazából tényleg csak rajtad áll hogy mennyire engeded el magad. Főként a piálásról szól az egész amúgy.
Elmondom röviden hogy mire számíthatsz. Általában csapatokra osztják a gólyákat, és csapatversenyek vannak végig a tábor ideje alatt. Minden csapatnak van egy felsőbbéves csapatfőnöke, aki tereli, igazgatja a csapatot. Az első napon bemutatkoztok egymásnak, szokott lenni egy ilyen közös fogadtatás, köszöntő a tanárok/iskolai dolgozók részéről, este pedig disco szokott lenni. A többi napon vetélkedők vannak (pl: részeg activity, sörivóverseny, sörpong, fröccsváltó), aztán szokott lenni külön sportnap (ezt általában délelőtt, még józanságban szokták megrendezni) ahol röpiztek, fociztok, csapatváltóztok és hasonló dolgokat csináltok. Ha valamiben nem szeretnél részt venni szólsz és kész.
Nem kell félni tőle, a szivatások sem olyan vészesek. A legdurvább szivatás az volt amikor reggel 7kor keltettek a vodka shot-tal. Megmondom őszintén én egy kicsit még inkább csalódott voltam, azt hittem hogy emlékezetesebb lesz, de számomra nem volt akkora durranás.
Akkor jó volt a buli :)
Amúgy érdemes magaddal vinni szörpöt, mert az cserealapot nyújt a pálinkához, hogy valakivel közösen szörpös pálinkázz :) Márpedig nem egyezik 5 cl pálesz és 5 cl szörp ára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!