Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az egyetemi/főiskolai kollégiu...

Az egyetemi/főiskolai kollégiumok koedukáltak?

Figyelt kérdés
Ezt főleg az alvásra értem,nyilván egy 18-19 éves ember nem gyerkőc,felsőoktatási kollégiumokban akár vegyesen is lehet aludni?

2017. aug. 20. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2017. aug. 20. 19:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,habár nem értem miért,egy felnőtt ember nwm döntheti el kivel alszik,ha kifizeti a koleszt?:D
2017. aug. 20. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többségnek nyilván az a kényelmes, ha olyan emberekkel van egy szobában, akik azonos neműek, tehát nem kell minden nap fiúk előtt meztelenkedned, ha pl lány vagy. Ha a pasid/csajod ágyában akarsz aludni, senkit sem fog érdekelni, de a szobák beosztása leginkább automatikusan történik.
2017. aug. 20. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert több száz fő esetén a szobabeosztásokat nem lehetne már követni, az egészet teljesen megbonyolítaná. Képzeld csak el, hogy adminisztrálni azt, hogy ki akar vegyes szobába menni és pontosan kivel, ha marad üres hely, akkor találni embert, aki akar vegyes szobába lakni, ha nem találnak, akkor az egy pocsékba ment hely stb stb.

Sokkal egyszerűbb, ha csak fiú és csak lány szobák vannak.

2017. aug. 20. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 ágyas szobák vannak és a másik fél is beleegyezik (pl barátnőd vagy egyszerűen a barátod) akkor lehet, de alapjáraton fiút fiúval, lányt lánnyal osztanak be.
2017. aug. 20. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Hat ha lehet kulon kerni, hogy kivel akarsz szobaba lenni akkor szerintem senki se allit meg. De nem tudom, hogy ahova mesz lehet-e.
2017. aug. 20. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk alapból lányokat meg fiúkat külön szobába tesznek. Lehet kérni konkrétan szobatársat, az egyik koliban lehet kérni hogy a párjával legyen egy szobában az ember, nincs ebből probléma. Az egyetem másik kolijában viszont külön kérve se osztanak be fiút és lányt egy szobába (persze utána megy a csere-bere, de papíron nem lehet egy szobában fiú és lány). Azt megértem hogy alapból azonos neműekkel raknak össze, én se szívesen osztoznék egy idegen pasival közös szobán, visznt nem értem külön kérve miért tiltják néhány helyen. Ez meg csak nem is egyetem függő, hanem hogy az adott koliban mi a szabály. Egy szaktársam azért jelentkezett inkább át a másik koliba mert nem akarták engedni, hogy a barátjával legyen közös szobája, a másik helyen meg simán egy szobába kerültek.
2017. aug. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!