Merre menjek tanulni?
Sziasztok!
1.Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlotok, ha matekból nem vagyok a legjobb, olyan közepes, de nagyon érdekel az informatika, programozás pl. Így lenne valami esélyem?
2.Néztem, és gondolkoztam, hogy informatikus könyvtáros leszek, pontosan mit csinál?
Köszönöm!
Informatikus konyvtarosnak ne menj, nincs sok értelme annak a szaknak, nem is tudom hogy mit keres a neveben az hogy info.
Nem, mernokinfo és programozos szakon is durván sok matek van, több mint programozás. Ha már most is csak hármasra megy, akkor onnan garantáltan ki fogsz bukni.
Ha ennyire infót akarsz akkor esetleg valami infos 2 éves OKJ-t javaslok vagy ha nagyok csak a programozás akkor vm gyorstalpaló
És a gazdaságinformatika?
Úgy hallottam egy ismerősömtől, oda nem kell olyan brutál matektudás
Ha nem megy a matek, feküdj rá!
Ha érdekel egy szak, akkor keress rá egy egyetem honlapján a tantárgyi beosztásra.. pl. ma néztem bce gazdinfón van kb. annyi matek, mint infó. Kb. Infó 35% matek 30% gazdaság és egyebek a maradék 35%... de ez csak egy saccolás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!