Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha már elkezdtem egy OKJ-s...

Ha már elkezdtem egy OKJ-s képzést de nem fejeztem be mivel nem tetszett akkor a második aminek nekivágok egy másik iskolában ingyenes lesz?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberben kezdtem el járni webprogramozásra de egyáltalán nem jön be... a következő tanévet inkább máshol akarom folytatni, de nem tudom hogy az fizetős lenne e. Gondolom nem mivel még nincs szakmám.
2010. máj. 24. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy még 23, akkor ingyenes.
2010. máj. 24. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok még..21 vok és egy másik képzésére fogok menni valószínűleg mentőápolóira. tuti ingyenes lesz?
2010. máj. 24. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi sem tuti, de hivatalosan 23 éves korig ingyenes, ha még nincs semmi papírod, de már láttam nem egy helyen olyat, hogy regisztrációs díjjal akarnak lehúzni, legegyszerűbb lenne, ha rákérdeznél.
2010. máj. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!