Székesfehérváron melyik autósiskolát ajánlanátok?
Én 2 bukás és egy nagyon rossz oktató utàn mentem át egy budapesti autósiskolából a fehérvári TURBO 2001 autósiskolába. Csak jót tudok róla mondani! Mivel kicsi az iskola, így nem is kellett annyit várni az oktatóra, és az oktatóm pedig nagyon jó volt. Segítőkész, szigorú, de vicces, tényleg mindenre megtanított, olyan dolgokat tanított, amit Budapesten elfelejtettek megtanítani, pedig már 8 hónapja vezettem.
A vizsgám meg is lett, és azóta is magabiztosan vezetek, úgy érzem, hogy az oktató nagyon sokat tett ahhoz, hogy most így vezessek.
Szóval: TURBO 2001 autósiskola!
(A KRESZ tanfolyamról semmit se tudok mondani, mert akkor még nem oda jártam.)
Nos szúnyog utcában laktam, szóval a szfinx volt legközelebb...
Igazából a kreszt mindenhol meg kell tanulni, ennyi a titka, hogy átmenj vizsgán, a rutin meg a forgalmi meg alkalmazni a kreszen megtanult szabályokat, miközben kezeled az autót...
1 a lényeg, soha ne hallgass az ilyen 2-3szor buktam úgyhogy jobban tudom fenegyerekekre...
Ők 2-3*buktak, tehát nem, NEM tudják!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!