Ti mekyik szakot ajánljátok jobban?
Alapvetően azt mondom, hogy az álmaidat kövesd, de nem árt, ha ezek reálisak. Nem tudom, mennyire vagy tehetséges rajzból, de az az alap a divattervezéshez.
Az orvosi egyetem reálisabb és biztosabb megélhetést ad mind itthon, mind külföldön. Ha képes lennél diákmunkával összeszedni a tandíjat a fenti drága helyekre, azt a pénzt akár összespórolhatod arra is, hogy a 6 év alatt megállhass a lábadon. Én egyébként orvosira járok, de az volt a vágyam 14 évesen is. Abban az esetben mondanám határozottan, hogy inkább ezt válaszd, ha tényleg van hozzá kedved, nem csak amolyan ha nem jön össze a divattervezés alapon, hanem önmagáért is érdekel. Akkor viszont szerintem jobb választás lenne. Ha nyugatra mennél, a közelebbi Párizst ajánlanám New York helyett, biztonságosabb is egy egyedülálló lánynak, közelebb is van, EU-polgárként elérhetőbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!