Melyik egyetemre menjek hogyha mérnök informatikus szeretnék lenni?
Most leszek 11.-es és úgy döntöttem hogy mérnök informatikus szakra szeretnék majd jelentkezni csak most nem tudom hogy hova.
A lehetőségek azok a Debreceni, Óbudai Egyetem és a BME. Eddig nagyon a BME-n gondolktam de egyre több olyan hírt hallok hogy amit ott tanítanak annak a 90%-a szemét vagy ez máshol is így van?
Meg olyanokat is hallottam hogy más egyetemeken jobban elmagyarázzák az alapoktol mint ott, mert ott nemrég volt váltás a tantervben és azóta ilyen.
Szóval ezek mennyire igazak?
Főként a fent említett 3 egyetemre jarokat kérdezném.
BME-VIK vagy OE-NIK.
Debrecen kuka.
Én sem mondanám hogy DE-IK rossz lenne, nem össze keverendő az MK-val amit tényleg messziről jobb elkerülni, de az IK szerintem teljesen rendben van én gondolkozok is hogy átmenjek.
Esetleg még a Miskolci Egyetemet ajánlanám sokan lehúzzák, de még is csak sokkal műszakibb profilú egyetem mint DE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!