Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Félbehagyott OKJ folytatása...

Félbehagyott OKJ folytatása lehetséges?

Figyelt kérdés

Ha félbehagyok egy két éves esti OKJ-s képzést(első évet megcsinálom) akkor folytathatom évek múlva(8 év múlva pl?)

És az már fizetős lesz?

18 F

2017. aug. 2. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kimaradsz, nem folytathatod. A szerződésben meg van határozva, hogy mennyi órát lehet hiányozni a foglalkozásokról. Ha ezt eléred, akkor kiraknak és kezdheted elölről az egészet. Még az is előfordulhat, hogy utána már csak fizetősre mehetsz. De mindenképpen elölről kell kezdened.
2017. aug. 2. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Jelenleg ilyen helyzetben vagyok, hogy megcsináltam én is egy évet, aztán leszámoltam a képzést illetően, mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy elterveztem, viszont folytatni fogom, csak fizetősön, amúgy lehetne ingyenesen is, de ha nem indítják az adott képzést ismét, vagy ha indítanak is, csak a második évre lenne lehetséges bekapcsolódni, úgy meg csak megy az idő és nem éri meg, a fizetős meg meg van hamar legalább is papír szempontjából más nem fontos, az ember úgy is akkor tanulja meg igazán, ha dolgozik az adott szakterületen.
2018. jan. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!