Hol tanuljak (egyetemen) informatikat/programozast?
Most kezdem az elte ik-t. Rálátásom még nem sok, viszont tudom, hogy miért pont ide jelentkeztem.
A legtöbb BP-s egyetemnek nagyon sok kapcsolata van különböző cégeknél, tegyük fel, hogy az ember nagyravágyó, akkor nagy esélye lehet egyetemről gyakornoknak bárhova bekerülni, már a tanítás közben is. Azért ez egy elég jó motiváció.
A matektól érdemes félni az összes egyetemen, de azon a véleményen vagyok, hogy ha szeretnéd, tedd oda magad, és küzdj azért ami érdekel. Nagyon sok veled együtt kezdő ember lesz, rengeteg segítséget szerezhetsz ha megvan hozzá a természeted.
Legyél magabiztos, csinálgasd, nézegesd a matek érettségiket. Nem is mondanám hogy kötelező az emelt, de sokan ajánlják, szorgalom kérdése az egész. Közép matekkal is van esélyed elvégezni. :)
Egyébként hasonlóan igaz a BME-re, vagy az OE-re, legalábbis én ezeket jelöltem meg annó. :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!