Ha elvégeztem egyetemen 2 éves felsőoktatási szakképzést és most jelentkeztem fizetős alapképzésre akkor külön fizetni kell azért, hogy beszámítsák a tárgyakat/rövidüljön a képzés?
Figyelt kérdés
2017. júl. 29. 22:07
11/12 anonim válasza:
5 helyen van még ahol oktatják és olcsóbb a tandíj levelezőn, mint a METUn a felvi alapján, de csak 2-nél írta mennyi a kreditbeszámítási eljárás díja. Felvi alapján néztem a tandíjat.
Wekerle S. Üzleti Főiskola: 177.000 Ft/szemeszter a tandíj- Itt nem írja mennyi a kreditbeszámítás de itt [link] írja mikor és ki zaklatható ezzel.
Szent István 200.000Ft/szemeszter, 5.000 Ft a teljes kreditelismerési eljárás
Kodolányi 218.900 Ft/szem. - nem írta sehol, hogy fizetni kell a kreditelismerésért, de lehet csak jól elrejtették
Károli 175.000 Ft/szem. - 1.500 Ft az eljárási díj kérelmenként, elméletben egy kérelem kell csak ehhez ( [link]
Zsigmond király 195.000 Ft/szem. - ennél se írták a díját
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. aug. 1. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!