Egyetemen kinéznek ha Macbook Airt használok?
Tudom, nem ez a legdrágább laptop, de azt vettem észre, hogy az emberek többsége nem szereti az mac gépeket és azt hiszik, hogy csak azért veszik meg őket, hogy menőzzenek a többiek előtt...
Saját ismeretségemben is sokan utálják és már volt olyan, hogy beszoltak, hogy biztos azért veszem, hogy majd mutogathassam, hogy mennyi pénzem van.
Tanuláshoz, jegyzetelésre és beadandók készítésére használnám, magyarul az egyetem épületén belül is sokszor elő venném.
Nektek volt bármi negatív tapasztalatok amikor macbookot használtatok az egyetemen?
Az emberek az egyetemen is ennyire elítélők a mac felhasználókkal szemben?
Igen ez attól függ milyen egyetemre mész, illetve milyen szakra. Ha párhuzamot vonunk az érett viselkedés és a tanulmányi eredmények között akkor tudsz maximum valamit leszűrni előre láthatatlan. Például, ha olyan egyetemre mész ahol alapvetően magasok a ponthatárok még az önköltséges formában is akkor valószínűleg kevesebb az esély arra, hogy irigyekre lelj.
Egyébként, ha a magyar mentalitásnak nevezett viselkedési formából indulunk ki akkor igen számíthatsz ferde tekintetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!