Hogyan lehet felvételt nyerni a CEU-ra? Lehet-e ott törit tanulni? Milyen nyelven oktatnak? (15f)
Te is sorosbérenc akarsz lenni? A saját hazád ellen fordulni?
Ez undorító és szánalmas!
12 es rosszul irtad
ez nem szanalmas hanem Ez felhaborito!
Miért kell egy 15 éves fiú kérdésébe a politikát belekeverni? Különben is, kíváncsi vagyok, hány proli ismerte a CEU-t a lex előtt. Bekapcsolod az echo tv-t, s akkor úgy van?
Kérdező, hallgass rám. A CEU az egy nagyon jó egyetem, drágának drága, de ezzel megfizeted, hogy utána kijuss a Harvardra, Yale-re, Stanford, Oxford egyetemekre, szóval nem is részletezem hova tovább. A lényeg az, hogy ne hallgass az itt fröcsögökre, a CEU bezáratása egy belpolitikai játszma lényege, pont az itt jelenlévő egy biteseknek szól, hogy 2018-ban is meglegyen a regnáló kormánypárt hatalma.
Töri szakban a CEU meg azt hiszem pont benne van az első ötven legjobb egyetemben a világrangsorban. Szerintem most kezdd el magad képezni, ha ilyen egyetemre vágysz, fontos, hogy erősen érdekeljen a töri, hogy felismerd az események összefüggését, s persze a gimis tananyag ehhez bőven nem elég, rengeteg utána olvasást, kutatást, tanulást igényel a dolog. A történelem már csak ilyen.
A Soros bérencezéssel ne foglalkozz, Soros György egy megosztó figura (tőzsdés, de nagy filantróp is), a CEU meg szimplán szuper.
CEU bezáratása egy belpolitikai játszma lényege
Azért te is belekevered a politikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!