Most, hogy nem vettek fel egyetemre, mi a francot tudok csinálni?
Valami ötlet? Bármi?
Valszeg pótfelvételin sem fogok bejutni...
20/L
Tavaly mar csúsztam egy evet , mert volt egy boka sérülésem igy novemberben tettem le a tesi vizsgát.
Rohadtul kétségbe vagyok esve , mert igy ahogy nézem 2 évem ugrik a levesbe ... Ugy h nem jarok egyetemre.
ergó már novemberre tudta milyen eredményei lesznek, mivel a többi vizsgáját előző évben tette le, csak a tesit novemberben..jelentkezni meg februárig lehetett...
Májusban javítottam egy jegyet.
Másrészt , amit nem értek, h a felvis pontkalkulátor szerint 292 pontom van, tehát a minimumon felett. De megis azt írta a felvi tegnap h nem ertem el a 280 pontot ...
Figyi. Esetleg elküldhetnéd az eredményeidet privibe, mármint a százalékokat. Mert már érdekel ez a dolog.
(De akár ide is kiteheted.)
Azért van 0 pontod, mert központi ponthatár volt megadva a szakra amire jelentkeztél ami 320 pont volt, tehát ennél alacsonyabb ponttal nem vettek fel senkit még ha tudták volna se.
Itt megtudod nézni!
Utolsó, nem hinném, hogy amiatt nem írta neki ki...
Tavaly én orvosi és gyógyszerészeti egyetemekre jelentkeztem, amiken 380 ill. 385 a ponthatár, nekem 372 pontom volt, és ennyit is írt ki a felvi, nem pedig azt, hogy 0 pontom volt! Tehát a kérdező valószínűleg tényleg nem érte el a 280 pontot sem, felesleges hiú reményeket kelteni benne. Mindenféleképpen meg kell ismételnie legalább 1-2 érettségijét, ha tovább akar tanulni jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!