Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valami különbség vagy...

Van valami különbség vagy valami hátránya ha levelezön végzi el valaki az egyetemet?

Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Van. Sokkal kevesebbet tudsz tanulni (csak önálóan lehet ugyananyit) - és nem veszik olyan komolyan.
2008. okt. 18. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Én a jogot végeztem levelezőn, a nappalis óraszám 80 százalékát megkaptuk. A diplomámban nincs benne, hogy levelezőn végeztem. Munkahelyeken, mikor megkérdezték hol végeztem, akkor nem tettek különbséget, tehát tudták, hogy melyik milyen színvonalú. Viszont egy levelezős óvónő meg egy nappalis között vannak különbségek, a bnőm levelezőn végzett és kb felét tanulta amit a nappalisok.

Ahol most dolgozom, ott a főnököm ki szokta kötni, bár csúnya dolog, hogy erről meg erről az egyetemről , vagy lev tagról nem vesz fel embereket.

2008. okt. 18. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Mikor nappali voltam, sokat korrepetáltam mind nappalisokat, mind pedig levelezősöket.

A levelezősöknek a nappalis anyag 2/3-át adták le kb. Ami a gáz az egészben, hogy ezek nem kamu tantárgyak voltak, hanem szigorlati tantárgyak.

2008. okt. 18. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Semmi különbséget nem lehet tenni a kétféle oktatás között!

A rátermettséget és az észt nem az egyetemeken "adják"!

Aki alkalmatlan a feladatára az mindegy, hogy hol tanult, aki alkalmas rá az a levelező képzés ellenére is jó szakember lesz!

2008. okt. 18. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Második!

Sajnállak, hogy ilyen főnököd van. Szerintem ő (bárhol is végzett) teljesen alkalmatlan a feladatára!

2008. okt. 18. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

mi 100%ban azt kaptuk, mint a nappalisok, csak az ido meg minden miatt nalunk negyedéves félévek voltak.. elég durva volt néha.

:S

szerintem nincs kulonbseg, csak a korosztály max

2008. okt. 18. 18:14
 7/7 anonim válasza:
Levelezőn lehet,hogy a felét adják le az anyagnak,de ennek az az értelme,hogy te otthon még hozzá tanulsz annyit,hogy 100%-os legyen a tanult tananyag!Nem csak azt kell megtanulni amit leadnak ott,hiszen az nem nappali,nem mindennap egész délelőtt folyik a tanítás!
2010. szept. 25. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!