Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium vélemények?
Lehetőleg olyan aki oda jár, de minden értelmes választ elfogadok.
Köszönöm!:)
Szia. Én Vasváris vagyok. Leírok amit tudok, de írj rám nyugodtan ha van kérdésed még. :)
Haladó nyelven vagyok. Nagyon szeretem, rengeteg okos dolgot tanítanak, már meg is van a nyelvvizsgám. Az első nyelvből sok óránk van, elég intenzív, nehéz dolgokat elfelejteni, eléggé szinten tart. A második nyelvet is egy nagyon jó tanár tanítja, de annak az a negatívuma, hogy csak 3 óránk van egy héten, de itthon előre tanulok egy kicsit mellé, és szerintem nemsokára meg is lesz a második nyelvvizsgám. :)
Sokféle tagozat van, szerintem mindegyikkel nagyon jól járhatsz. Egyedül a tesire mondom azt, hogy kerüld el, ha nem szeretnél komolyabban a sporttal továbbtanulni... Ez már rég nem a testnevelésről szól...
Tanárok szempontjából vegyes a felhozatal, de ez mindenhol így van szerintem. Vannak nagyon tünemények, nagy koponyák, meg olyanok is akiket egy életre eltiltanák a tanítástól. Szerencsére az utóbbiból csak pár van, és a legjobb esetben is max két fogsz ki. A mieink egész jók, szeretem őket. Követelni követelnek, de nem egy versenyistálló a suli, mint xy más iskola Nyíregyen. :D Magadnak tanulsz, nem nekik. Innen is ugyanúgy mennek orvosira, ttk-ra, mérnöknek, gtk-ra.
Osztályközösség szempontjából a legjobb suli. Én még nem igazán láttam itt kiközösítést, vagy olyat, hogy valaki nem talált volna barátokat. :D És az osztály is nagyon összetartó, én szeretek mindenkit.
Összességében én nem bántam meg hogy idejöttem, én most is ezt az iskolát választanám. :) Biztos vannak még jó sulik Nyíregyen, de nekem ehhez van kötődésem, úgyhogy ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!