Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki esetleg meg tudná...

Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy a felvételi eljárásban pontosan kik végzik a feltöltött dokumentumok feldolgozását és azt, hogy milyen telefonszámon érhetném el őket?

Figyelt kérdés

2017. júl. 24. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elárulod mit rögzítettek rosszul? Személyes adat, vagy pontszám?
2017. júl. 24. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:

"De ne aggódj majd az élet megtanít arra, hogy hogyan bukhatsz el a legkisebb akadályon is és milyen az, amikor a kudarcoddal nem törődik senki. Bár kívánom, hogy magadtól változz és ne a kényszer sebezzen meg, mert azt begyógyítani talán a legnehezebb.. "

Itt azért álljon már meg a menet... Egyrészt, milyen királydrámát csinálsz már ebből az egyetlen elírásból? Most ez milyen kudarc? Téged most ezzel tanított valamire az élet, hogy napokig telefonálgattál, vagy micsoda? Kicsit visszavehetnél magadból, mert se nem indokolt, se nem véletlen, hogy nem pátyolgatja a lelkedet senki. Másrészt köszönöm szépen, engem már kicsit régebben "tanít az élet", mint téged. Feltételezem 18 éves vagy, akinek még igazából el sem engedték a kezét egészen - na, én meg már akkor egyetemre jártam, mikor te még gimibe se, szóval picit jobban átlátom, hogy mi az akadály és mi a kudarc. Majd meglátod, fog téged még nagyobb sérelem is érni, mint hogy valaki hibázott és egy adatodat rosszul rögzítették (igen, te ennyiből csináltál drámát), az egyetemen pedig még ennyire se lesznek segítőkészek, mint most. Szokj hozzá. Illetve a helyedben én most szállnék le a magas lóról, mert különben hamarosan magától fog ledobni és így még annyira se fog segíteni senki...

2017. júl. 24. 15:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudod az életnek az is egy nagy tanítása, hogy a tapasztalatot egyáltalán nem a kor takarja,sokkal inkább az éveket kísérő körülmény, illetve az élmények, ugyanis abból a mondatodból amit idéztem nem igazán az e téren való tájékozottság tükröződött. Azonban lehet hogy ez csak az oktatás területére vonatkozik, nem tudom,bevallom nem is igazán érdekel. Az általad megfogalmazott "kis elírás" nekem valószínűleg az egyetemi felvételim meghiúsulását jelentette volna, amiért több éven keresztül keményen küzdöttem, nyilván valóan meg szerettem volna tenni mindent annak érdekében, hogy ezt elkerüljem. A "királydráma" ahogy fogalmaztál utalva ezzel a leírt véleményemre, egyáltalán nem a helytelen rögzítésre vonatkozik, hanem az emberség hiányára amit minden válaszolónál, köztük a te esetedben is észleltem. Azt pedig, hogy kit tanított meg eddig több mindenre az élet nevetséges lenne vitatni, hiszen nem ismerlek, ahogyan te se engem, az életkor mint információ pedig erre vonatkozólag igen csak csekély ítélőmérce . Egy dologra ettől függetlenül azért szeretnélek megkérni, ha következő alkalommal egy olyan kérdést olvasol ezen az oldalon, melyre nem tudsz érdemleges válasszal reagálni, menj tovább és ne húzd sem a kérdező, sem pedig saját magad idejét olyan feleletekkel melyekből csak a rosszindulatúság, a tájékozatlanság és a kioktató szándék sugárzik. Részemről a beszélgetést befejeztem, a további hozzászólásaidat már nem fogom elolvasni.
2017. júl. 24. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Az általad megfogalmazott "kis elírás" nekem valószínűleg az egyetemi felvételim meghiúsulását jelentette volna,

Kizárt, de hidd ezt, ha neked számít, hogy évekig mesélheted mindenkinek, hogy az állam hibájából majdnem lemaradtál...

2017. júl. 24. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok meg, de a felvételi nem úgy működik, hogy ők valamit elrontanak, te meg mikor szólsz, akkor közlik, hogy "így jártál". Olyan nincs, hogy te mindent jól csinálsz, de más hibájából úszik a felvételi. Ha valamelyik "ismerősötök" így járt, attól én még elgondolkoznék, hogy ő mindent pontosan betartott-e és mindent jól csinált vajon, vagy nem hetekkel később jutott eszébe, hogy valamit kezdeni kellene a problémával...
2017. júl. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!