Kereskedelem-marketing szak, mik a szórótárgyak?
Figyelt kérdés
Ezt a szakot néztem ki magamnak, és az érdekelne, mik a szórótárgyak, illetve azok mit takarnak, miket tanultok, mennyire teljesíthető, mennyit tanultok, miről szól, igazából mindenre kíváncsi. Alapvetően humán beállítottságú vagyok, a matekot annyira nem szeretem. Egyenleteket meg alap dolgokat megcsinálgatok, azzal nincs bajom, de az abszolút felesleges dolgoktól agyfszt kapok néha (szöveges, geometria). Levelezőre jelentkeznék a győri egyetemre, mert mellette dolgoznék. Nagyon vért fogok izzadni? Vagy könnyebb ez a szak? Mit ismételjek át még?2017. júl. 23. 22:25
1/1 anonim válasza:
Bezony, a matek a szórótárgy, meg a statisztika.
Ha ezeket túléled, akkor viszont nyert ügyed van. :)
Sokan még a számvitelt nem szeretik, de szerencsére az nem olyan nehéz, ha tanulsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!