Tervezőgrafika! Érettségi, melyik egyetemet válasszam?
Sziasztok! Nem rég döntöttem el,hogy ebben az irányban szeretnék továbbtanulni. Jövőre ki kell választani a faktos órákat. Gimibe járok, eddig mindig az angolra gondoltam választott tantárgynak. (A német az első nyelvem, szóval gondolom nyelvből ez adott,hogy melyik. Vagy nem?) Viszont most logikusabbnak tűnik rajzból érettségizni. Esetleg van valakinek tapasztalata ilyen téren? Miből tettetek emelt vizsgát?
A másik (sokadik) kérdésem pedig az lenne, hogy melyik egyetem tervezőgrafika szakáról tudtok jókat? Én a MOME-val szemezgetek,bár nekem bonyolult volt a honlapon a szak leírása:'D
Ha volt aki ezt mind elolvasta, és leírná nekem az ő történetét (életrajzot is elfogadok,de lehetőleg a kérdéss(ek)el kapcsolatban), azt nagyon megköszönném:)
Ja meg ilyenekről is szivesen olvasnék, hogy pontosabban mit tanulnak, hol lehet vele elhelyezkedni, nehéz e bekerülni, Magyarországon mennyire van "kereslet" tervezőgrafikusokra, diplomával mennyivel van több lehetősége az embernek,mint OKJ-s képzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!