Debreceni Egyetemen megéri politikatudományt tanulni?
Nincs igazán olyan szak, ami hozzám közel állna, a reál tantárgyakból meg nem vagyok valami penge.
Ezzel a szakkal el lehetne helyezkedni önkormányzatoknál, vagy pl a külügyminisztériumban közigazgatásis emberkeként?
Osztom az utolso valaszado valaszat!
Szinten politikatudomanyokra jelentkeztem.
Jobban mondva arra is.
Elso hely
nke allamtudomanyi
De arra nem hiszem hogy meglesz a pontom.
Kedves utolso,
Te hol tanulod vagy hol tanulsz?
Igaz én nem poltikatudományokon vagyok, hanem biológián, de hozzátennék még annyit, hogy kicsit elveszettnek tűnsz, kérdező :D De semmi baj. Én 1 év múlva végzek BSc-n, ELVILEG. Mégse tudom mi lesz velem. Sőt egyetemre is úgy jelentkeztem, hogy nem sokat tudtam a szakról. Csak random választottam szinte. Én se voltam egy zseni reál tárgyakból. De attól függetlenül nem kell 4-5x vizsgára mennem egy tárgyból, hogy sikerüljön.
Ha mégsem tetszik a szakod akkor dönthetsz úgy hogy abbahagyod. De azért tartsd szem előtt, hogy nincs olyan szak szerintem amit zéró tanulással elvégezhetsz. Én is szenvedtem már tárgyakkal. És nekem majdnem 1 egész év kellett mire belerázódtam az egyetemi életbe, tanulásba.
Remélem segítettem valamit. :) Kellemes időtöltést kívánok a Neptunnal :D És sok sikert a tárgyfelvételhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!