Kötelező lesz jövőre a szoc. Munkás szakra emelt érettségi?
Figyelt kérdés
hol tudom ezt megnézni részletesen?2017. júl. 11. 12:31
1/12 A kérdező kommentje:
és mikor derül ki,hogy 2018-ban milyen képzések fognak indítani az egyetemek, főiskolák?
2017. júl. 11. 12:37
2/12 anonim válasza:
Eddig is már most is kötelező..Legalább egy emelt erre a szakra./egy idei szocmunkás jelentkező/
3/12 anonim válasza:
Emelt érettségis legalabbis debrecenbe a Btk-n. Idén jelentkeztem én is szocmunkára és töribol tettem egy szintemelot hogy felvegyenek.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Itt tudod a érettségi kovetelmenyeket megnezni:
Rakattintasz a egyetemre utana pedig a szakra es ott irja.
6/12 anonim válasza:
5, ez az idei követelmény, őt a jövő évi érdekli.
7/12 anonim válasza:
A jövő évi majd jövőre lesz fent. De valoszinu marad az emelt erettsegi asszem ug
8/12 anonim válasza:
Bocsi elozo vagyok veletlen elkuldte félbe :D szoval asszem ugy van hogy az összes Btk-s szak emelt koteles
9/12 anonim válasza:
a jövő évi felvételi követelmények már több, mint fél éve nyilvánosak, ott a link feletted... Minden évben benne van a tájékoztatóban a következő évi is.
10/12 anonim válasza:
Felsőoktatási felvételi tájékoztató
Keresés a tájékoztatóban
2017. szeptemberben induló képzések
Amit kuldtel 2017-es. Sehol nem ir 2018-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!