Manual88 kérdése:
Skoda feliciában a kilometer ora a sebesseget mutatja de nem megy a kilométer számláló mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Arra goolok h a spiralal lehet gond de akkor a sebeseget sem kene mutatni vagy a kettő nem függ össze?2017. júl. 8. 16:57
1/3 anonim válasza:
Valószinűleg valamelyik fogaskerék kopott el a kilométerszámlálóban.Szervízben elintézik.
2/3 A kérdező kommentje:
Ertem köszönöm a gyors választ
2017. júl. 8. 17:24
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, volt már 120-as skodám is, abban ugyanez volt, vettem hozzá javítókészletet fogaskerekekkel és csigával és miután kicseréltem őket újra működött a napi km és az össz km számláló is(a sebességet előtte is mutatta)
Feliciám van jelenleg, abban még nem jelentkezett ez a hiba(mennyit mutat a km számláló?) de ennek a kocsinak is mechanikus a kilométerórája, viszont a helyedben én is szervizhez fordulék, nemcsak azért mert ezt már nem merném babrálni, hanem azért is, mert amióta büntetik az óratekerést, azóta jobb az ilyen javításokat hivatalosan dokumentálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!