Jól értem, hogy nem kell felölteni az érettségi bizonyítványt felvire?
Figyelt kérdés
Jól értem, hogy amennyiben 2006 után érettségiztem nem szükséges felölteni érettségi bizonyítványt? Nem is látok ilyen opciót, ahol kínálná, meg ha jól értem nem is kell.2017. jún. 30. 12:45
1/5 anonim válasza:
Én feltöltöttem. A dokomentumoknál rámész az új dokumentumra és ott fel lehet tölteni. Én azt mondom inkább legyen fent, így nem lehet baj és 2 perc alatt megvan.
2/5 anonim válasza:
Én is feltöltöm azért a biztonság kedvéért, de egyébként igazad van, nem kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. jún. 30. 13:27
4/5 anonim válasza:
Én nem töltöttem, 2010-ben érettségiztem. Rendben vannak a pontjaim. Ahol csak abból tud, ott fel vannak használva a pontszámoláshoz az érettségi pontjaim.
5/5 anonim válasza:
Minek töltöttétek fel? Ti nem beszéltek magyarul? Nem kell feltölteni, ha 2006 után érettségiztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!