Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki kapott már regisztráció...

Valaki kapott már regisztrációs levelet? Vagy létezik, hogy még senki? (felsőoktatás)

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 09:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még senki nem kapott...azért a felvi.hu erről írhatott volna valamit.

Én legalábbis nem kaptam, de már nagyon várom. Nem értem mi tart ilyen sokáig. Már volt itt ezen az oldalon több ilyen kérdés, és eddig senki sem kapott!

Szóval ne izgulj, nem vagy egyedül!

Reméljük a héten megjön.

2010. máj. 20. 09:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik. :) Hétfőn felhívtam az Educatio Kht-t, mert még régebben azt írták ki, hogy ha május közepéig nem kapok regisztrációs levelet, be kell telefonálni. Szóval, felhívtam őket, mondtam, nem kaptam még levelet - erre a nő azt mondja, hogy ,,Semmi probléma, még senki nem kapott - igazából csak most kezdjük kiküldözgetni őket." Úgyhogy ezek szerint senki nem kapott még, ne izgulj.
2010. máj. 20. 09:39
 3/22 anonim ***** válasza:
Tegnap hívtam fel az Oktatási Hivatalt, azt mondják, most kezdik postázni. Kérdeztem a pasastól, hogy hogyhogy azt írták, hogy árpilisban küldik, erre azt mondta, hogy az csak egy várható időpont volt, de mostanra jutottak el odáig, hogy kiküldjék a regisztrációs leveleket.
2010. máj. 20. 09:40
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már nagyon várom én is :)

2010. máj. 20. 09:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam még. De ez már nagyon röhejes...
2010. máj. 20. 10:09
 6/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én most kaptam meg!!!
2010. máj. 20. 10:11
 7/22 anonim ***** válasza:
Na, akkor lassan megjön a miénk i :)
2010. máj. 20. 10:12
 8/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Komolyan, pont most?
2010. máj. 20. 10:13
 9/22 anonim ***** válasza:
Én is ma kaptam meg.
2010. máj. 20. 10:50
 10/22 anonim ***** válasza:
én is ma kaptam meg :) huh de vártam:D
2010. máj. 20. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!