Most mi tévő legyek? Minek tanuljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pályaválasztás előtt állok, és ezért segítséget szeretnék kérni tőletek. Amit tudni kell rólam az az,hogy baromira humán beállítottságú vagyok. A családtagjaim azt mondják,hogy végezzem el a jogász képzést. Én pedig egyáltalán nem szeretnék az lenni. Elsőnek nagyon megtetszett a szakma,de miután utána jártam a szakmának elment a kedvem. Főként azért,mert hallottam,hogy hazánkban jelenleg túlképzés van belőlük. Szerintetek milyen szakmát válasszak? Főként humán szakmákra gondolok,amit egyetemen vagy főiskolán tudnák elvégezni. Előre is köszönöm,hogy szántatok rám időt, és segítettetek nekem.2017. jún. 25. 22:23
1/3 anonim válasza:
Nézz utána a HR képzéseknek. Piacképes szakma jól meg lehet élni belőle.
2/3 anonim válasza:
El kell hogy keseritselek. Minden human szakmabol tulkepzes van, vagy nem keres jol, mivel a tobbseg ezeket valasztja. Pedig talan meg a jogasz a "legjobb" valasztas. Amivel viszont nem lohetsz melle. Vedd komolyan a nyelveket
3/3 anonim válasza:
Még mindig többen tanulnak Magyarországon közgazdasági szakon, mint a jogászon. És igaza van az előttem válaszolónak, a jogász jobban megéri, mert rájuk szinte mindenhol szükség van.
Ha pedig nem ezt szeretnéd, akkor menj bölcsésznek humán beállítottsággal. Tanító is lehetsz stb..
Amúgy a HR-en szintén van matematika az egyetemen, ami nem biztos, hogy könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!