Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gimnázium 11. Évfolyamban...

GyöngyösCity kérdése:

Gimnázium 11. Évfolyamban milyen főbb témakörök vannak?

Figyelt kérdés
Pótvizsgázok bioszbol, töriből meg matekból, ezek egész éves anyaga érdekelne, köszi a segítséget!

2017. jún. 19. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Matek: 1. kombinatorika, gráfok

2. Hatvány, gyök, logaritmus

3.A trigonometria alkalmazásai

4. Függvények

5. Koordináta-geometria

6. Valószínűség-számítás, statisztika

2017. jún. 19. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a kérdésért, de amúgy te mit csináltál egész évben? Csak mert ez a három tantárgy így egyben kegyetlen lesz. Viszont azért sok sikert kívánok! :)
2017. jún. 19. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Bioszból: biokémia és sejtbiológia, sejtszintű genetika, genetika, az ember biológiája (ez nem biztos, hogy teljesen, szerintem csak az idegrendszer a legújabb tantervek szerint, de ez a biosztanártól függ).

Töriből Magyarország történelme és egyetemes történelem 1849-1945. (Szintén változhat tanártól függően.) Itt a leghangsúlyosabb a dualizmus, az első világháború, a diktatúrák a világháborúk között (középszinten nemzetszocializmus és kommunizmus a Szovjetunióban) és a második világháború előzményei, lefolyásai, közvetlen következményei.

Érdemes megnézni a követelményrendszert az oktatas.hu-n, sokat segít mindegyik tantárgyból, hogy mit kell tudni.

Kemény lesz a nyár, de nem lehetetlen teljesíteni. Sok sikert! (Ha esetleg van olyan bioszból, ami nagyon nem tiszta és nem érthető a könyv alapján, írj nyugodtan, abban tudok segíteni.)

2017. jún. 19. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!!

Esti tagozaton csináltam munka mellett illetve 2 hónapon keresztül még a jogsit is csináltam, februárban munkahelyet váltottam, 60km-re így abbahagytam, tehát a második félévben be se néztem. Ahhoz képest nem olyan rossz hogy "csak" 3 tantárgyból húztak meg ugye?:D

2017. jún. 19. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj, akkor ne haragudj! Nem is gondoltam, hogy munka mellett csináltad. A jogsiszerzés meg külön megér egy misét, időrabló elég rendesen. Így viszont minden elismerésem. Ahhoz képest, hogy be sem néztél, nem mondanám rossznak, de a helyzet közel sem olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. Az általam megítélt 3 legnehezebb tantárgy és az a baj, hogy itt nem elég, ha csak bemagolod (gondolok itt matekra és bioszra).

Most voltam 10.es, de 11.es matekot tanultuk idén (emelt matek) és, ha kérdésed van valamivel kapcsolatban, nyugodtan írjál, aztán megpróbálok segíteni.:)

Kitartást és sok sikert kívánok! :)

2017. jún. 20. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Esti tagozatos gimnázium? Mi a célod vele? Komolyan kérdezem, én is valami hasonlóban gondolkodom.

Szerintem csak továbbtanulás miatt éri meg gimnáziumba menni (főleg ha esti). Munka mellett viszont egy főiskolai képzést nem hiszem, hogy én el tudnék végezni. Te hogy vagy ezzel? Hogyan jutottál el a gimnáziumig?

2017. jún. 20. 13:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget és hogy a továbbiakban is segítetek!

Igazából nekem ez a "vég" nincs további tervem vele de bármikor jól jöhet, ártani nem fog! ;)

Semmi baj, azért írtam le a rövid történetét a dolognak! És igen számomra is ez a 3 a legkritikusabb:D

2017. jún. 20. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!