Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Matek, nyáron, egyedül és...

Matek, nyáron, egyedül és otthon. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Értelmes vagyok, csak lusta voltam megtanulni rendesen az anyagot amikor kellett volna. Megvannak a könyvek és a füzetek is amikkel dolgoztunk. Ez így lehetséges?

2017. jún. 18. 16:11
 1/8 anonim válasza:
Természetesen lehetséges, sőt többet is tanulsz, mert magad küzdöd ki :) Sok sikert :)
2017. jún. 18. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. jún. 18. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Simán, én sok mindent megtanultam matekból magamtól, egyedül (igaz, nem utólagosan, hanem előre, de az most mindegy). Nem lehetetlen.
2017. jún. 18. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha azért kapisgálsz valamit az anyagból, akkor képességeidtől függően több vagy kevesebb gyakorlással eredményes lehetsz.

Ha viszont gyenge vagy, szerintem mindenképp keress egy tanárt, pláne a számodra teljesen új anyagrészekhez. Pótvizsgánál is érdemes szerintem legalább egy-két alkalommal szakember segítségét is igénybe venni.

2017. jún. 18. 17:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Öhm, mint írtam értelmes vagyok, 4-es lettem matekból, szóval pótvizsgáról szó sincs. Meg nagyjából értem is az anyagot, csak részletesen át szeretném venni mégegyszer, mert az elmaradt. :D
2017. jún. 18. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor azt is írd le legközelebb, különben joggal gondolnak bukottnak vagy gyengének.

Négyes matekkal szerintem simán tudsz otthon gyakorolni, mellesleg aki ilyen jó eredményt ért el, az valószínűleg nem is lusta. Gratulálok, dicséretes, mikor valaki még ezen is javítani szeretne, nagy szorgalomra vall :)

2017. jún. 18. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogyha nyáron foglalkozol vele, sokkal helyzetben leszel azoknál, akik egy percet sem ismételtek és kb mindent elfelejtettek már.
2017. jún. 18. 22:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben legközelebb felhívom rá a figyelmet! Nagyon szépen köszönöm! :)
2017. jún. 19. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!