Matek, nyáron, egyedül és otthon. Lehetséges?
Sziasztok!
Értelmes vagyok, csak lusta voltam megtanulni rendesen az anyagot amikor kellett volna. Megvannak a könyvek és a füzetek is amikkel dolgoztunk. Ez így lehetséges?
Ha azért kapisgálsz valamit az anyagból, akkor képességeidtől függően több vagy kevesebb gyakorlással eredményes lehetsz.
Ha viszont gyenge vagy, szerintem mindenképp keress egy tanárt, pláne a számodra teljesen új anyagrészekhez. Pótvizsgánál is érdemes szerintem legalább egy-két alkalommal szakember segítségét is igénybe venni.
Akkor azt is írd le legközelebb, különben joggal gondolnak bukottnak vagy gyengének.
Négyes matekkal szerintem simán tudsz otthon gyakorolni, mellesleg aki ilyen jó eredményt ért el, az valószínűleg nem is lusta. Gratulálok, dicséretes, mikor valaki még ezen is javítani szeretne, nagy szorgalomra vall :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!