Iskola választás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most végeztem a 7.-el és mar elkezdtem gondolkodni hogy milyen iskolába mennyek tovább..én a mechatronika iránt érdeklődöm és már van pár kiszemelet szakma ez például a automatikai technikus és az elektronikai technikus viszont érdeklődöm a főzés iránt is ugyhogy még a szakács is szoba johet...az iskolák amiket néztem az a Págisz azaz Pattatyus Ábrahám és a Krúdy van egy szakma az autoelektronikai muszeresz az is nagyom erdekelne csak olyan oktatás A Lukács Sándorba van amirol nagyon sok olyat hallodtam hogy tele van genetikai hulladékkal es agyhalotakkal..ezért nem tudom hogy oda mennyek..4-es atlagom van persze legjobb fizikabol és angolbol vagyok most sikeresen letettem a alapfoku nyelvvizsgát...amugy ezek Győri iskolak es Győrben keresnék iskolákat..meg a Lukacs az amit nem tudok eldonteni..ám a krúdyba a vendégláto ipari (szakács ) szakmát ugye szakgimnaziumba lehet elvégezni mert abba szertném...és ha angol nyelvet tanulok akkor meg kimehetek ausztriába?. Ennyi lenne a kérdésem és persze az hogy ezek milyen iskolák?. Köszönöm mindenkinek a választ!#továbbtanulás #szakma #elektronikai technikus #autóelektronikai műszerész #automatikai technikus #Krúdy Gyula szakgimnázium #Pattantyús Ábrahám szakgimnázium #Lukács Sándor szakgimnázium
2017. jún. 16. 11:59
1/4 anonim válasza:
"mennyek"
"kiszemelet"
"szakács is szoba"
"Pattatyus"
TE JÓ ISTEN!
Nem bírtam tovább olvasni.
Még a 8. osztály hátra van... én nagyon-nagyon ráfeküdnék a helyesírásra!
Amúgy => KÉPZÉS kategória.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem értelek...te fogalmakkal nem vagy tisztába...te a helyesirásrol beszélsz..én helyesen irtam csak ékezetet nem raktam mivel telefonrol irok és folyton kijavìtja...szoval te inkább maradj csöndbe
2017. jún. 17. 14:57
3/4 anonim válasza:
"helyesen irtam csak ékezetet nem raktam"
Azért ez már súlyos.
ELOLVASTAD, amit idéztem?
4/4 anonim válasza:
Na, ocsmányul káromkodni azt tudsz.
De ettől még nem fogsz megtanulni magyarul. Inkább ezzel kellene foglalkoznod, nem gondolod? Hogy akarsz így továbbtanulni, ha még az elemi iskola sem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!