Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nyíregyházán melyik a legjobb...

Nyíregyházán melyik a legjobb autós iskola?

Figyelt kérdés

2017. jún. 14. 18:12
 1/3 anonim válasza:
Rutin!!! Nagy Mihály!!! *****
2017. jún. 16. 05:46
 2/3 anonim válasza:
Rutin
2017. jún. 16. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:

KocsiSuli :) Régen ők is a Rutinnál voltak, de idén tavasszal négyen kiváltak és csináltak egy saját sulit. Én a Rutinhoz jártam tavaly kreszre, vezetni pedig Kocsis Zoltánhoz, akié a KocsiSuli most (akkor még a Rutinnál volt). Vezetni mindenképpen nála vagy náluk érdemes, akiket ismerek, egyből átmentek forgalmin náluk.

Szerintem bármelyiket választod, KocsiSuli vagy Rutin, nem veszíthetsz. Viszont azzal mindkettőnél számolj, hogy időben fel kell venni velük a kapcsolatot, mert nagyon sok diák van, túlterheltek.

2017. aug. 14. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!