Érdekel a töri és az idegen nyelvek, meg két hobbim: írás és lovaglás. Hova mehetnék továbbtanulni?
Ne keseredj el, bőven időben vagy még! :) Én most érettségizek és csak januárban találtam ki, hová is szeretnék menni. Érdekes, hogy az írás és a lovaglás nekem is hobbim - pacsi! Én kéttannyelvű gimiben tanulok, bár inkább a matek felé hajlok a töri helyett, így én közgazdásznak megyek, utána pedig valamilyen tolmács/fordító képzésben gondolkodom, vagy nagyon tetszik még a sportközgazdász mesterszak is.
Azt javaslom, hogy nézegesd sokat a felvit, olvass utána minél több szaknak, és készíts egy táblázatot, ahová kiírsz mindent, ami egy kicsit is tetszik. Ezután pedig szépen sorra veszed őket, kihúzod azt, ami valamilyen okból kizárt. Egy idő után csak egy marad :)) Menj el a jövő tanévben minél több nyílt napra! És ha téged a marketing érdekel, akkor hajrá! Ne más döntse el, hogy mi lesz belőled :)
Remélem segíthettem valamit!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!