OKJ képzés menete?

Figyelt kérdés

Sziasztok, sajnos úgy néz ki nem fognak felvenni oda, ahova szerettem volna menni (DE-ÁJK igazságügyi igazgatási ).

Kb 10 pont hiányzik a ponthatárhoz. Arra gondoltam elvégzek valamilyen OKJ-s képzést,így halásztok egy évet.Olyanra gondoltam,amit beszámítanak pl jogi asszisztens. Az lenne a kérdésem,hogy milyen OKJ-s képzést számítanak be? Hol lehet keresgélni OKJ-s képzéseket? Keresgéltem,de nem találtam semmilyen normális oldalt, mindenképp Debrecenben szeretném elvégezni. Hogy működik a jelentkezés és kell-e fizetni a képzésért? A válaszokat előre is köszönöm !

2017. jún. 11. 01:07
 1/5 anonim válasza:
A de ájk honlapján van a kar által szervezett felnőtt képzéseiről tájékoztató, talán lehet van pont jogi asszisztensi is, nézd meg ott.
2017. jún. 11. 02:22
 2/5 anonim ***** válasza:
2017. jún. 11. 07:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem az egyetem honlapján azt írja 4 féléves (nem tudom megéri-e belekezdeni). Megnéztem másik oldalt is ott találtam pár ügyintézőit,de nem tudom hogy azt beszámítják? Mert a felvin az OKJ-s képzések között van olyan,hogy ügyintéző titkár, de nem tudom annak számít-e.
2017. jún. 11. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Hali!

"Legegyszerűbb" idő szempontjából egy középfokú nyelvvizsga. Egy év alatt el lehet sajátítani úgy, hogy sikerülhessen szerintem.

Amúgy lehet az is, hogy elmész munkanélkülibe, aztan onnan küldenek nyelvi képzésre. Pénzt is kapsz plusz tanulhatod az idegen nyelvet. Bár az ilyenek elég színvonaltalanok. Mármint az oktatás minősége.

Lényeg: egy középfokú nyelvvizsga 20+ pontot ér. 28 talán, nem tudom most mennyit pontosan.

2017. jún. 13. 14:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Már van egy angol közép, ha mellé szerzek egy másikat akkor a kettőt csak 40 pontnak veszik.Így is csak 422 pontom lenne.
2017. jún. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!