Van rá esélyem hogy eltanácsolnak?
Figyelt kérdés
Szakközépbe járok és pótvizsgáznom kéne 5 tantárgyból eddig úgy néz ki és ha nem sikerülnek akkor van arra esély hogy nem ismételhetek évet szakközépbe vagy eltanácsolnak?2010. máj. 17. 21:05
1/3 anonim válasza:
Évet ismételsz. Elbocsátani nem fognak. Maximum felajánlják hogy mennj át szakiskolába. Amúgy meg hogy tudtál ilyen sok tantárgyból megbukni? Nem értem. Legalább az alapokat tanuld meg. Hidd el ez jó tanács.
2/3 anonim válasza:
ált. ilyenkor tuti h szakiskolába helyeznek át, már 3 tantárgynál is ez van, akkor 5nél is
3/3 anonim válasza:
Én idén érettségiztem, de van egy fiú a suliban, aki velünk kezdett, de még most is kilencedikes. Nem tanácsolhatnak el, max. elbeszélgetnek a szülővel, hogy lehet, hogy váltani kellene, de ha ti azt mondjátok, hogy nem, akkor nem tudnak mit csinálni.
Csak azt hiszem egy évfolyamat csak egyszer ismételhetsz meg egy adott suliban, különben fizetned kell, de ebben nem vagyok biztos, de valami ilyesmit hallottam a fiútól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!