Valaki, aki Közgazdaság és Gazdálkodástudományi karon végzett? Segitség!
Figyelt kérdés
Kolozsvárra, a BBTE-re szeretnék menni továbbtanulni ezen a szakon, de nem tudom eldönteni, hogy melyik szakra konkrétan. Melyikre érdemesebb menni, ha nem vagyok egy túlzott matekzseni? A marketingen mik a követemények és ha a menedzserit választom hol tudok majd elhelyezkedni?2017. jún. 1. 18:15
1/1 anonim válasza:
Egyik szak sem túlzottan matek orientált éppen ezért a közgaz szakok közül ezek az altalános tomegkepzeses szakok. Hogy pontosan hol lehet velük elhelyezkedni nem tudom, de kb mind2 egy szinten van, így arra menj amelyik jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!