Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmát ajánlanátok?...

Milyen szakmát ajánlanátok? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Milyen OKJ-t válasszak, amivel nem halok éhen? Olyan 150 ezres fizetés elég, nem várok sokat egy OKJ-tól. Az idegennyelvek, amik jobban érdekelnek, a németet és az angolt akarom még fejleszteni, ezenkívül elkezdett érdekelni a kémia és a biológia, szóval készen állnék, hogy belevessem magam ezekbe jobban. Illetve elég széles az érdeklődési köröm, szóval akármi érdekel. A matekkal nem vagyok teljesen kibékülve, szóval örülnék ha nem kellene sokat számolgatnom. Gyógyszerész asszisztensre is gondoltam. Tudnátok ajánlani valami olyan szakmát, amivel lenne is esélyem elhelyezkedni? Nem várom, hogy kapkodjanak értem, csak hogy ne legyen annyira kilátástalan. Minden segítő kommentet köszönök és adom a pozitív értékelést! :)
2017. jún. 1. 01:17
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Menj el ápolónőnek. Van benne biosz és kémia is. Külföldön tárt karokkal várnak jó fizetéssel.

150 ezret itthon is megkeresel vele.

2017. jún. 1. 02:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, bár ez nem igazán releváns. Tippek még esetleg?
2017. jún. 6. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!