Tudtok államilag támogatott hangmérnöki főiskolát? Esetleg államilag nem támogatottat?
Figyelt kérdés
Érdekelne a hangmérnöki képzés, mivel nagyon sok időmet töltöm hangokkal és a hangtechnikával, és itt nem csak arra gondolok hogy hi-fi rendszeren hangosan hallgatom a zenét, hanem a tényleges technikai, hangképzési és egyéb részeire.
Az ideális az államilag támogatott főiskola lenne, de ha ilyen nincs, vagy nehéz bejutni, akkor érdekel a nem támogatott is.
2017. máj. 27. 17:34
1/12 anonim válasza:
Színművészeti Egyetem mozgókép szakon hangmester szakirány
2/12 A kérdező kommentje:
Ez az egyetlen állami?
2017. máj. 27. 17:54
3/12 anonim válasza:
ez az egyetlen főiskola ahol van ilyen képzés. a többi okj.
4/12 A kérdező kommentje:
Áh, értem. Esetleg hasonló szakma, amit oktatnak főiskolán?
2017. máj. 27. 18:21
6/12 anonim válasza:
de most neked az a lényeg hogy ez legyen a szakmád vagy csak az hogy főiskolára járhass?
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem az a célom hogy akárhogy is, de ebben a témakörben helyezkedjek el iskolán és utána munkaként is, mert nagyon érdekel és hobbiból is űzöm ezeket.
2017. jún. 4. 23:35
8/12 A kérdező kommentje:
Meg persze főiskolán sok dolgot meg is tudok róla.
2017. jún. 4. 23:35
9/12 A kérdező kommentje:
Ez az 1G School nem tűnik rossznak, utána is nézek bővebben, köszi :)
2017. jún. 4. 23:37
10/12 anonim válasza:
Az államilag támogatott szr. Kapsz valami papírt, de nincs tudásod és munkánál mindig a tapasztalt ember kell. Azt javaslom gyakorolj otthon mixinget valamelyik DAW-val (Ableton, Pro Tools, Logic....) már felvett zenéken. Ilyeneket mike senior oldaláról tudsz letölteni multitrackes megoldásban. Én is ilyenekkel gyakorlok. Egyébként ezzel itthon nem lehet boldogulni, csak külföld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!