Év végi vizsgára baj ha netről tanulom a tételeket?
Figyelt kérdés
10-es vagyok. Hétfőn már írásbeli vizsga (kis éretségi) 18 föci 18 töri + német tétel. Eből felét ki se dolgoztam és tudok belőllük 3-mat. De már alig van időm. Szerintetek baj ha netről tanulom?? Ézre veszik?#baj #netről?
2017. máj. 26. 20:27
1/3 anonim válasza:
Ha tudod a lényeget akkor abból gond nem lesz, hisz neten is ugyan az van amit ti tanultok. Én rendes érettségire interneten talált adatok alapján dolgoztam ki a tételeimet 5 évvel ezelőtt, mivel az iskolába ahova jártam a tanáraim hülyék voltak, én meg végzőskén úgy döntöttem hogy kínlódjon náluk az aki akar, kiiratkoztam a suliból, elmentem esti tagozatra ott kaptam tételeket miből kell készülni és interneten talált adatok alapján dolgoztam ki mindent, az ottani tanárok értékelték is még érettségi előtt, amivel gond volt kijavították, kiegészítették, és mondták hogy akkor azt úgy ahogy le van írva tanuljam meg szóbeliig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!