Lehet unalmas lesz a kérdésem, de gondoltam azért kiírom, hátha valaki tud adni nyomós indokot, választ nekem. Döntéshelyzetben vagyok a SOTE és SZTE ÁOK között?
Jelenleg a SOTE van első helyen, de gondolkodtam rajta, hogy módositsam-e...
Engem nem érdekelnek az érzelmi vonatkozások mint az így fogadnak be vagy úgy, csak az oktatás színvonala a fontos, és arra az egyetemre szeretnék járni, ahol jobban és korszerűbben tanítanak, de nincs tapasztalatom e téren, és a véleményetek érdekelne mindkét egyetemről.
"szeritem te meg elmélkedj el ezen."
Mi ez a mondat? Nem csak a szerintemet írtad el, de ez a szórend érthetetlen.
Ezeket még nézd át: kötöszködni, sajnállom
"Az hogy szerencsétlen vagyok, szerintem csak azt mutatja, hogy te milyen ember vagy"
What? :D Ezen jót nevettem. Mi köze egymáshoz a kettőnek?
Jajj Te gyerek. Nem bántásképp, de ne akarj egyetemre menni, főleg ne orvosira, ahol szövegeket kell tanulnod. Bár fel se vennének Téged, szóval megnyugodhatsz :)
Lászik is, hogy gyerek vagy! :)
Ezeket nézd át: Tuddod,Wok,puX
csak azert, hogy legyen egy ertelmes valasz is.. :)
a SOTE nagyon jó, nagyon erős.. viszont a SZTE egyre inkabb orszag legjobbja lesz, nagyon sok tekintetben.. nem tudom SOTE-n nem voltam, csak baratok.. de szerintem SZTE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!