Megéri ma fodrásznak tanulni?
Figyelt kérdés
Amikor választanom kelett hogy melyiket szeretném a szakács és a fodrász(Barber is érdekel) között kelett választonom az elsőt választottam amit sikeresen elvégesztem, viszont nem szeretem , ezért gondoltam hogy megprobálnám a másik "álmomat" kifizetném én a tanfolyam árát , csak utána nem tudom mire számítsak ,kereseti lehetőség, kezdeti tőke, alkalmazotti álláslehetőség stb... Az érdeklődés meg van bár nincs papírom róla, de szoktam ismerősök haját vágni...nem panaszkodnak .2017. máj. 21. 20:11
1/2 anonim válasza:
Ha jó fodrász leszel és nem horror áron akarsz dolgozni, akkor lesz vendégköröd bőséggel. Tény, hogy sokan vannak, de vannak akik bénák, vannak akik a hétköznapi egyszerű ember számára elérhetetlen. Úgyhogy ha sikerül olyan árfekvést választani ami neked is és a vendégeknek is jó, akkor szerintem sikeres lehetsz.
2/2 anonim válasza:
Kevés a jó fodrász, hiába vannak sokan 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!