Mit tegyek? Eléggé elrontottam az érettségit. (Bővebben lent)
Bioszból és kémiából emeltszintűt írtam.
Rengeteg munkát öltem bele 4 éven át tanultam mindennap szorgalmasan. Bioszból ígyis csak legjobb esetbe is 60%ot várok kémiából 45% körül szóbelivel együtt.
Az álmom a gytk volt de tudom ez már nem jöhet össze.
Szerintetek érdemes lenne jövőre újrapróbálnom jövőre?
Nagyon el vagyok keseredve.
Köszi a biztatást aranyosak vagytok :)
Remény hal meg utoljára ahogy a a mondás szól.
Kicsit már megnyugodtam készülök gőzerővel szóbelire aztán majd elválik.
Igen sajnos nehéz volt mindkettő :(
Sajnos idén már tényleg nagy tájékozottság,szakértelem kellett hogy jó százalékot tudj írni.
Majd megírom a vége mi lett :)
Köszönöm nektek! A kedvem már jobb egy picit!
Szerintem még nincs veszve semmi. Sokan mondják hogy ez a kettő nehéz volt idén, ezért nem tartom lehetetlennek, hogy azokon a szakokon amelyekre biosz vagy kémia kell, jelentős pontszámcsökkenés lesz tavajhoz képest.
Ha meg idén még sem vesznek fel próbálj meg jövőre újraérettségizni. Annyival könnyebb dolgod lesz, hogy már csak erre a két tantárgyra kell koncentrálnod. Járj el magántanárhoz mindkettőből és sikerülni fog.
Az érettségizők MINDEN évben azt mondják, hogy nehéz volt az érettségi.
Objektíven megítélve - szaktanárok véleménye szerint is, korrekt és a követelményeknek megfelelő volt az érettségi, sőt, az emelt töri és magyar kifejezetten könnyű volt.
Ennyit az eduline-os szavazás meg az xy azt mondta nehéz volt dologról.
Kérdező, ne add fel! Ha idén nem sikerült, én megpróbálnám a helyedben jövőre is. De a szóbelik még visszavannak, azokkal is elég sokat tudsz dobni a jegyedeen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!