Pszichológia szakra jelentkezők, hány pontotok lesz kb?
Figyelt kérdés
Nekem 390 körül, így fizetősre van esélyem?2017. máj. 19. 13:16
1/13 Jedwardlove válasza:
Szia! Melyik egyetemre jelentkeztél? Mert ugye a ponthatár nagyban függ ettől. Én is pszichora jelentkeztem a Károlira. Nekem olyan 420-430 körül lesz szerintem,de az állami ponthatár ott 436, és én nem jelentkeztem önköltségesre.
2/13 A kérdező kommentje:
1. SZTE
2. PPKE
3. PTE
2017. máj. 20. 19:45
3/13 anonim válasza:
Én Elte, Pázmány, Károli sorrendet írtam be. Pontjaim valahol 426 es 444 között lesznek. Majd miután kihirdették visszanézek ide, erdekes lesz :D remelem meg lesz a 435 Bar legszívesebben az eltere mennek ahol ugye 446:(
4/13 Jedwardlove válasza:
Szerintem meglehet az esélyed a fizetősre de sok dologtól függ. A szóbelit húzd meg nagyon. :) kicsit off kérdés de ha meglesz 430pontom kb akkor pl.a Karoli államilag támogatott mar teljesen eselytelen? Ma szamoltam a meglevő eredményekkel es ennyi lett...
5/13 anonim válasza:
Esélytelen mert 435 a ponthatár.. :( te az emelt érettségi eredményét is megkaptad már?
6/13 anonim válasza:
Nekem kb 428-442 között lesz valószínűleg és a Pázmányra vagy a Károlira szeretnék menni..az ELTE nekem nem is jön be..De ha nem jön össze az államilag támogatottra a bekerülés, akkor halasztok egy évet és leteszek még egy nyelvvizsgát..
7/13 Jedwardlove válasza:
#5 a Bioszt tudom már, az angolt még nem. Mondjuk az angol lehet jobb lesz mint amire számítok. Legalábbis nagyon reménykedek benne. Olyan rossz ez hogy elso ket helyen pszichot irtam utana gyógyped es 4.-nek tanári de mar változtak az elképzeléseim de ugye nem lehet módosítani... Nem tudom hogy jobb lenne-e ha kihagynek egy évet a pszicho miatt vagy inkabb menjek gyogypedre oda ugyis fel fognak venni. Viszonylag erdekel is de nem tudom.. Nagyon tanácstalan vagyok es nem az egy ev miatt mert hamar eltelik es rengeteg jo dolgok tudnék addig csinalni meg fejlődni sok dologban hanem nem tudom hogy egy ev elteltével mennyivel tudnam jobban hogy hova akarok menni tanulni es mi akarok lenni. :/ nagyon remelem hogy titeket felvesznek :) <3
8/13 anonim válasza:
Egész sok gyogypedest ismerek akik ugyanígy voltak és elkezdtek a gyogypedet de azért a pszichológia jóval nívósabb szak és munkakör, ok idén is jelentkeznek:). Milyenek lettek végül az irasbelijeid?
9/13 Jedwardlove válasza:
A matekom 89% a tori szóbelivel szerintem 83 korul lesz a magyar szóbelivel 90-91% Biosz emeltem 60% szóbeli nelkul. Holnap megyek szobelire nagyon izgulok :S az angol emeltbe bíztam nagyon sokat gyakoroltam komolyan is vettem jartam kulontanarhoz meg félévtől faktra is de nem igazan lett jo raadasul a levelemet nagyon lepontoztak es igy 65% plusz meg lesz 13.-an szóbelim. De maxos szóbelivel is 72 lehet de nyilvan nem lesz maxos a szóbelim :) akkor te mit tanacsolnal utolso? Nem éri meg a gyógyped.? Inkabb hagyjak ki egy evet es ujra próbáljam a pszichot?
10/13 Jedwardlove válasza:
Ja es a ket emelt miatt remélhetőleg meglesz a plusz 100 pont es a tanulmányi jegyekbol 99/100-at viszek. Tudom hogy nem lettek jók az emelteim de vicces h ha csak 5os erettsegijeim lesznek es a jegyeim se voltak rosszak (nyelvvizsgám is van de angol szoval az nem szamit) igy se lesz meg a pszicho :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!