Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szochiológia! De hogy is van ez?

Szochiológia! De hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék szochiológiával kpcsoatban elhelyeszkedni, de nem tudom pontosan átlátni ezeknek az ágait. Nemolyan munkát szeretnékvégezni,amikor öreg néniknek segítek pelust cserélni,hanem pl olyat,amikor raboknak szervezel csoportterápiát vagy akár egyessével is, vagy amikor bemésza kórházba és segítesz a lehetőlegjobb döntéstmegjozni a családtagoknak...ilyesmi.

Nemigazán tudok eligazodni.

Tudna nekemsegíteni valaki,aki jártas a témában? Előre is köszönöm.

2010. máj. 16. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1, szociológia. ez az első lecke hogy szociológusnak tanulhass.

2, már egyetemen is választhatsz (felvételikor ) van szociálpedagógus, szociális munkás és szociológus. Az eslő kettő nem szorul magyarázatra. Ha szociológiára mész, akkor három év után szakosodhatsz, de nincs külön nagyipelenkázó-szak majd ahova tudsz elhelyezkedsz.

2010. máj. 16. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit eltévedtél a szakok között szerintem:)

Te inkább a szociális munkára gondolsz, vagy esetleg pszichológiára.

Szocmunka: [link]

szociológia: [link]

szocped: [link]

2010. máj. 16. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönö,aranyos vagy , végre valaki rendes ezen az oldalon=)
2010. máj. 16. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyikünknek írtad, de ha nekem, akkor köszi, jól esett. Egy másik kérdésnél épp most f*szarcoztak le:D
2010. máj. 16. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!