Milyen a pszichológia angol nyelven a Pécsi Tudomány Egyetemen?
Tudományegyetemet egybe írjuk ;)
Nem vészes, egy B2-es szintről indulva végig lehet csinálni.
Ha nem túl nagy kérés esetleg megtudnád kérdezni őket, hogy ők hogy élték ezt az egészet meg? Sok volt a külföldi? Ha igen, melyik orszáfokból jöttek?
Megköszönöm ha megtudod válaszolni a kérdéseimet! :)
Szia! Én most leszek harmadéves az angol nyelvin. Szerintem sokat számít, hogy előtte milyen sokat használtad az angol nyelvet, általában akik gimnáziumból jönnek erre a szakra, elég nagy előnyben vannak a szakközepesekhez képest (én is szakközépből jöttem). Az első pár hét furcsa volt, lassan állt rá az agyam az angolul való gondolkodásra, de szerencsére nem volt így se nehéz.
A mi csoportunkban fele arányban vagyunk magyarok és külföldiek. Bárhonnan jöhetnek diákok külföldről, elég barátságosak, kijavítanak, ha nyelvbotlásod van, viszont elég hamar ráállsz az angolra, szóval könnyen megértitek egymást.
A tanárok is nagyon kedvesek és segítőkészek, ha esetleg nem értettél valamit, óra után vagy fogadóidőben nyugodtan kérdezhetsz és elmagyarázzák neked.
Köszönöm a választ! :)
Majd hétfőn kiderül, milyen is az angol pszicho :D Kellemes biológia alapismeretekkel reggel 8kor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!