ELTE Szombathely vagy Budapest?
Üdv,
Zalaegerszegi vagyok, és nem tudom hogy a szombathelyi vagy a budapesti eltére menjek.
A képzés minősége, illetve a kettő közötti különbségek érdekelnének.( programtervező informatikus szakra jelentkeztem )
Egyik se, leginkább.
Szombathelyen még egyetlen évfolyam sem indult el, a budapesti meg elméleti matematikus képző, csak proginfnek hazudják.
mindenképp budapestet javaslom
én szombathelyi ELTE-s vagyok és elmondhatom neked, hogy borzalmasan minősíthetetlen maga az egyetem és az egyetemi képzések is...
ha jót akarsz magadnak és a jövődnek, akkor nem ide jössz tanulni
Ha valaki idetéved, és Szombathelyre akar jelentkezni, üzenem, bátran tegye.
Szoftvermérnök szakirány van, van néhány mérnöki tárgy(félévente 1, pl. Elektrotechnika, CAD stb.), a Többi tárgy ugyan az mint Pesten, pesti tanárokkal. A követelmények, tárgyak párhuzamosan futnak, ugyanazok.
Az, hogy itt is vannak büfészakok(sok), nem azt jelenti, hogy rossz a képzés.
A gépészmérnöki (van duális, jó nehéz, de melyik nem az), illetve proginfre van rálátásom, ELTE minőség. :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!