Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Programtervező informatika...

Programtervező informatika vagy mérnökinformatika?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom,hogy ez már sokadik kérdés,de amiket találtam azok már eléggé elavultak,több éves kérdések voltak.

Melyik szakirányt ajánlanátok nekem?

Célom,hogy szoftvereket,applikációkat tervezzek és le is tudjak fejleszteni természetesen,de érdekel a digitális áramkörök,számítógéphálózatokat megtervezése,szóval úgymond a hardveres dolgok felé is hajlok.

Mit ajánlotok?

Előre is nagyon-nagyon hálás vagyok minden válaszért!

Sziasztok

2017. ápr. 24. 18:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az ELTE IK matekról mindig azt írják,hogy halál. Gimnáziumba járok,igazából matek a kedvencnem,de azért az extrém durva feladatokat nem tudok egyedül megoldani MINDIG. Para ez az egész😂😂
2017. ápr. 28. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
Az egyetem nem matekverseny. Sokkal egyszerűbb feladatokat fogsz kapni, csak rövidebb időd van megérteni egy szélesebb anyagrészt. Egyszerűen időt kell szánni arra, hogy megértsd, és akkor egy gyengeelméjű is el tudja végezni.
2017. ápr. 29. 00:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Ennyire nem gyakorlatias a BME VIK képzése, mint ahogy leírod. Tehát ha olyanokat szeretnél megtanulni, akkor nem BME-VIK. Csak elméleti képzés van, ami nagyrészt már elavult.

Ha gyakorlati rész érdekel jobban, akkor ÓE vagy PE és azokon belül is pályázz a duális képzésre. Sokkal gyakorlatiasabb ez a két egyetem, ha nem duálisra mész akkor is.

2017. ápr. 29. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!